Utrecht, Brewpub De Kromme Haring

Europalaan 2C
3526 KS Utrecht

Internetpagina
Facebookpagina

Telefoon:

Je moet door een poort en ziet aan de straatkant niet dat je dan op een binnenpleintje uitkomt waar je ook je auto kunt parkeren. Je kunt ook met de bus komen. Niet zo vreemd want de busremise is naast de deur.Vanaf NS station Utrecht Centraal is het zo’n 30 minuten lopen en vanaf NS station Utrecht Vaartsche Rijn zo’n 15 minuten.

 

Kromme Haring vergistingstanksKromme Haring brouwinstallatieKromme Haring Bar Kromme Haring glas Kromme Haring doorkijk naar brouwerij Kromme Haring tapkranen Kromme Haring terras met perenboom

Utrecht, Brewpub De Kromme Haring
  • Aantal bijzondere bieren
  • Prijs bieren t.o.v. van anderen
  • Kwaliteit eten/snacks
  • Bediening/service
  • Aantal bieren op de tap
  • Aantal bieren op fles
  • Bereikbaarheid openbaar vervoer

Goede innovatieve bieren

Erg leuke plek. En dat op een plaats waar je het niet zou verwachten. Het binnenpleintje, verscholen achter de Europalaan in Utrecht, is een oase in een betonnen omgeving. De bakken met kruiden en fruitbomen geven het idee van een knusse stadstuin. De twee terrassen van De Kromme Haring en De Klub doen de rest. Onder de grote parasols is het goed mijmeren met een lekker glas in je hand. Want lekker bier brouwen kunnen ze wel bij De Kromme Haring. Het zijn geen alledaagse bieren die gebrouwen worden. Deze brouwerij brouwt innovatieve bieren zoals een bier gebrouwen met rabarber, een black IPA en een porter met rooksmaak om maar wat te noemen. De bieren zijn mooi in balans.
Bij De Kromme Haring kun je niet uitgebreid eten, wel hebben ze een mooi assortiment aan snacks. Je kunt voor niet al te veel geld eten bij de buren: De Klub. Bij de Kromme Haring vindt men het niet erg als je je maaltijd bij hun op eet.
Kortom een plek die je vaker wilt bezoeken.

4.2
Gebruiker waardering 0% (0 Stemmen)
Versturen
Jouw waardering
Commentaren waarderingen 0% (0 beoordelingen)
0.0%
Bladwijzer maken Permalink.

Geef een reactie

Versturen
Jouw waardering

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Bol.com, ook voor de bierliefhebber. Gebruik het zoekvenster.

    Steun deze site door je aankopen bij Bol.com te doen via onderstaand zoekvenster. Het kost jou niets extra.