Alles over jouw privacy en cookies


Privacyverklaring bierisbest.nl

Dit is de privacyverklaring van bierisbest.nl . Genoemde site is eigendom van Jacques Bertens. Jacques heeft de site als privé persoon opgezet ten behoeve van bierliefhebbers De site bierisbest.nl is onafhankelijk en uitdrukkelijk niet verbonden aan commerciële instellingen. Aan het in stand houden van de site zijn kosten verbonden. Deze kosten worden betaald uit reclame-inkomsten. Op deze wijze kan de site functioneren zonder dat een financiële bijdrage gevraagd wordt aan de gebruikers. Gelet hierop wordt vriendelijk verzocht in te stemmen met plaatsen van cookies voor gepersonifieerde advertenties. Je krijgt daardoor relevante advertenties te zien

Versie: 5 maart 2019


Contactgegevens

Jacques Bertens
Cassiopeia 25
5175 VP Loon op Zand
info@hobbybrouwen.nl

De persoonsgegevens die worden verwerkt

De persoonsgegevens die de site opslaat wordt uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. De reden dat de gegevens worden opslaan heeft te maken met het functioneren van de site. Het merendeel van de gegevens die opgeslagen worden zijn door je zelf verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:

  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteit op de website
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Gevoelige persoonsgegevens

Het is niet de intentie om, zonder toestemming van ouders of voogd, gegevens op te slaan van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. De leeftijd van de bezoekers van de site wordt niet gecontroleerd. Ouders worden dan ook dan ook aangeraden om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Dit om te voorkomen dat er zonder toestemming gegevens worden verzameld. Mocht het vermoeden of de overtuiging bestaan dat zonder toestemming dergelijke gegevens zijn opgeslagen, neem dan contact met ons op via info@hobbybrouwen.nl zodat deze gegevens verwijderd kunnen worden.

Delen van persoonsgegevens met derden

De persoonsgegevens die wij van jou opslaan worden nooit aan derden verkocht. Wij verstrekken jouw persoonsgegevens (e-mailadres en gebruikersnaam) uitsluitend als dit nodig is voor de uitvoering activiteiten op de site.

Cookies, of vergelijkbare technieken

De site gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.

Functionele cookies

De site gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website te optimaliseren.

Analytische en tracking cookies

Daarnaast plaatsen de sites cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat op maat gemaakte content en advertenties kunnen worden aangeboden. Bij je eerste bezoek aan de website ben je geïnformeerd over het gebruik van deze cookies en is toestemming gevraagd voor het plaatsen hiervan. 

Op de website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

  • Google Analytics
    naam: __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _utm.gif
    functie: Google Analytics verzamelt informatie waardoor wij inzicht krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. Deze informatie gebruiken we uiteindelijk om onze website te verbeteren.
    bewaartermijn: 2 jaar

Cookies beheren

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerste is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@hobbybrouwen.nl.
Omwille van de leesbaarheid van het forum zal geen medewerking worden verleend aan het verwijderen van bijdragen aan het forum.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Verder heb je de  mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe de persoonsgegevens worden beveiligd

Hobbybrouwen.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via info@hobbybrouwen.nl.

  • Bol.com, ook voor de bierliefhebber. Gebruik het zoekvenster.

    Steun deze site door je aankopen bij Bol.com te doen via onderstaand zoekvenster. Het kost jou niets extra.